CONZOOM GRUPPE D

Velhavere

Liebhaveri i overklassen

Velhavere
Segmenter
/
Velhavere

Kendetegn ved gruppe D

Velstillede i attraktive områder
Meget høj købekraft og formue
Velorienterede familier i højere socialklasser
Kulturelle og betaler gerne ekstra for kvalitet
Skisport, triatlon, tennis og golf
Berejste – både privat og professionelt

Velhavere har typisk råd til leve, som de vil, og bo som de formår. De vælger da også ofte liebhaverboliger i landets dyreste og mest eftertragtede kvarterer. For nogle føles dét at bo godt i metropolen, ikke som noget særligt, men de glemmer, at de hører til blandt de få, der har denne mulighed. Her bor man i lækre villaer, som nemt kan være større palæer, arkitekttegnede eller unikke boliger i de dyreste områder. Naturligvis har mange tyverialarm, og boligerne handles til en kvadratmeterpris, der er over dobbelt så høj som for landsgennemsnittet. Uanset hav- eller vandudsigt, eller nærheden af en golfbane, er det alene dét at få lov at bo bedst og tæt på alt, der tiltrækker Velhavere.

At være Velhavere betyder, for de flestes vedkommende, at de har en pæn formue. Nogle har ”gamle penge”, men endnu flere tjener selv gode penge og er i gang med at opbygge deres formue gennem hårdt arbejde efter mange års studier og ihærdig indsats. Det gælder også deres teenagebørn, der gerne arbejder, allerede mens de studerer. Det forventes af dem, for at kunne opretholde en høj levestandard, bidrage til samfundet og fastholde familiens placering i overklassen eller i det mindste i den højere middelklasse.

Velhaverne elsker at rejse, ikke bare i Europa, men i hele verden, og der kan snildt blive tid til en forlænget weekend mellem sol- og skiferien. Nogle har ferieboliger i udlandet, mens andre har pæne sommerhuse her i landet.

Politik interesserer Velhavere en del, og de går især op i erhvervspolitik, bolig- og skattepolitik samt EU-forhold. Og så er de på alle måder engageret i udviklingen af vores samfund.

Velhavere er i det hele taget gode til at holde sig orienteret. Såvel online som blandt trykte medier foretrækker de landets største dagblade Børsen, Berlingske, Politiken eller Jyllands-Posten, men de læser også en bred vifte af relevante tidsskrifter. Alle er de først med de nyeste trends, og de er særligt aktive på internettet. Ikke bare for at følge udviklingen på deres værdipapirer, men også for at købe luksusprodukter og godt design.

Når du kommunikerer med denne eksklusive befolkningsgruppe, skal du huske på, at de har større indsigt end flertallet og samtidig er godt vante.